Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ زینب غبیشاوی: مجلس یازدهم همچنان مشغول طرح اصلاح قانون انتخابات است. مجلس یک دست اصولگرا بیش از سه هفته است که با طرح اصلاح قانون انتخابات جنجال ساز شده و صدای اصولگرا و اصلاح طلب را درآورده. روزنامه جمهوری اسلامی امروز در یادداشتی در این باره نوشت: مردم می‌گویند مجلسی که با این سرعت در حال اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری است تا به انتخابات 1400 برسد آیا با همین سرعت گرهی از مشکلات اقتصادی باز کرده است؟!

بیشتر بخوانید:طرح اصلاح قانون انتخابات ضد جمهوریت و اسلامیت است/ به جای قالیباف بودم به این طرح رای نمی‌دادم

از انقلابی‌گری فقط شعار دادن را یاد گرفته‌اند/ یک مجموعه فراقانونی به جای همه در کشور تصمیم می‌گیرد

احمدحکیمی پور دبیرکل حزب اراده ملت و عضو پیشین شورای شهر تهران در گفتگو با رویداد‌۲۴ با اشاره به اصلاح قانون انتخابات و تبعات جبران ناپذیر آن گفت: مجلس یازدهم در اختیار اصولگرایان است و تنها مجلس بعد از انقلاب است که در آن شاهد فراکسیون اقلیت نیستیم و مجلس کاملا یکدست اصولگرا است؛ در نتیجه هیچ بهانه‌ای برای کم کاری و ناکارآمدی برای آن‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیر یا زود نوبت ارزیابی می‌رسد و باید پاسخگوی عملکردشان باشند؛ لذا همانطور که انتظار می‌رفت در چندماه گذشته مجلس کاری در جهت بهبود وضعیت مردم انجام نداد و حداقل برنامه چهارسال آینده را نیز اعلام نکردند و نگفتند که قرار است چه کاری انجام دهند یا قرار است چه باری را از روی دوش مردم و کشور بردارند.

وی ادامه داد: مجلس یازدهم هیچ برنامه‌ای ندارد و رفتار‌هایی کاملا جناحی از خود نشان داده است. این روز‌ها مجلس تلاش دارد تا با قانون عادی قانون اساسی را محدود کند. واقعا رفتار و اقدام عجیب غریبی است، هیچ گاه قانون عادی نمی‌تواند قانون مادر را محدود یا اصلاح کند. قانون انتخابات ریاست جمهوری هم مشخص و ثابت است و قانون اساسی در خصوص قوانین ریاست جمهوری هیچ ارجاعی به قوانین عادی نداده است. این نمایندگان با قوانین عادی می‌خواهند قانون اساسی را محدود و کنترل کنند. فکر می‌کنم کنشگران سیاسی، احزاب و مسئولین وظیفه دارند تا از حقوق مردم در این رابطه دفاع کنند و از مجلس توضیح بخواهند.

حکیمی پور با بیان اینکه این قانون اصلاح انتخابات تبعات و آثار زیان باری به همراه دارد، تصریح کرد: از نکته‌های جالب این مجلس همین مسائل است. در مجلس چهارم به خاطر دارم زمانی که می‌خواستند نظارت استصوابی را تصویب کنند، من از معدود نمایندگانی بودم که با آن طرح مخالفت کردم. جالب است نه شورای نگهبان و نه دولت آن را درخواست نکرده بود. بلکه با رفتار‌های جناحی که داشتند این طرح را به مجلس آوردند. آن زمان گفتیم چرا مجلس یک اختیاراتی به شورای نگهبان می‌دهد که خود آن نهاد به دنبال آن نیست. آیا زد و بندی در بیرون از مجلس رخ داده است؟ حالا پس از سال‌ها که همه از نظارت استصوابی انتقاد می‌کنند شورای نگهبان می‌گوید مگر من این اختیار را خواستم! مجلس این اختیار را به من داده است مگر من آن را خواستم؟ اکنون هم با اصلاح قانون می‌خواهند اختیارات بیشتری به این نهاد بدهند و تازه شورای نگهبان هم می‌گوید مجلس بار زیادی بر دوش ما گذاشته است و منت هم می‌گذارد. واقعا شرایط عجیب و غیرقابل مفهمومی است. واقعا اولویت کشور این مسائل است؟ حقیقتا جز تاسف هیچ حرفی نمی‌توان در این باره زد.

رفتارهای مجلس به افزایش شکاف‌ها دامن می‌زند

نماینده اسبق مجلس ادامه داد: افرادی که در مجلس هستند بخش بسیار کمی از مردم را نمایندگی می‌کنند و کمتر از ۵۰ درصد از مردم به آن‌ها رای دادند. این نماینده‌ها رای محدودی داشتند و به عنوان نماینده در مجلس قانون گذاری می‌کنند، اما خودشان هم می‌دانند که نماینده تمام مردم نیستند و بهتر است در جهت احقاق حقوق مردم قدم بگذارند. رفتار‌های مجلس نه تنها به کاهش شکاف‌ها کمک نمی‌کند بلکه به افزایش شکاف‌ها دامن می‌زند.

حزبی بودن به یک ضد ارزش تبدیل شده

حکیمی پور با بیان اینکه رفتار‌های مسئولین و مجلس و شرایط موجود باعث از بین رفتن امید و انگیره در جامعه شده است، تصریح کرد: این بی انگیزگی مردم روی احزاب هم تاثیرگذاشته است. انتخابات زمانی شور و نشاط دارد که مردم بدانند با رای دادن حق و حقوقشان احیا می‌شود و مطالباتشان پیگیری می‌شود. اما زمانی که می‌دانند خروجی انتخابات تاثیری روی زندگیشان ندارد رای هم نمی‌دهند. از سوی دیگر واقعیت این است که به احزاب بهایی داده نمی‌شود و حزبی بودن به یک ضد ارزش و رد صلاحیت تبدیل شده است، همگی این مسائل باعث عدم وجود شور و نشاط در جامعه و احزاب شده است.

وی ادامه داد: شورای مرکزی حزب اراده ملت همانطور که در تابستان جلسه‌ای را برگزار کرد، بیشتر به دنبال مطالبات خرد است و در حوزه سیاست خرد فعال هستیم و سعی داریم مطالبات محلی- منطقه‌ای مثل شورا را پیگیری می‌کنیم و در انتخاباتی مانند ریاست جمهوری فعالیتی نخواهیم داشت. اخیرا هم سازوکار اجماع وحدت ساز ایجاد شده و از این رویکرد استقبال می‌کنیم، زیرا باعث رفع ضعف‌ها و ایراد‌ها می‌شود.

این فعال سیاسی با بیان اینکه نمی‌توانیم از الان درخصوص گزینه اصلاح طلبان برای ریاست جمهوری صحبت کنیم، گفت: سیاست در ایران قابل پیش بینی نیست و ممکن است در دوهفته پایانی رقابت ها، ورق برگردد و شرایط کاملا تغییر کند. متاسفانه سیاست دقیقه ۹۰ در ایران شرایط را سخت کرده است. اصلاح طلبان البته تلاش و علاقه دارند که با گزینه رسمی و شناسنامه دار خود وارد انتخابات شوند، اما آن چیزی که رخ می‌دهد ممکن است آن چیزی نباشد که ما دوست داریم. فضای موجود انتخابات اکنون بسیار غبارآلود و مه گرفته است و به نظرم بعد از دهه فجر فضا کمی شفاف می‌شود.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات 1400 اصلاح قانون انتخابات انتخابات 1400 اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شورای نگهبان مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۲۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی

امام جمعه سمیرم گفت: دو کاندید از طریق مر قانونی اقدام کنند تا بعد از انتخابات حواشی نداشته باشیم و از مردم خواست همانطور که در مرحله اول افتخار آفریدند و بیشترین میزان مشارکت را داشتند در این مرحله نیز با حضور پرشور خود در انتخابات شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام حسین دیانی ظهر امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه سمیرم ضمن عرض تسلیت شهادت امام صادق (ع) اظهار کرد: فرزندان شما مردم عزیز در دو عملیات وعده صادق و طوفان الاقصی سیلی محکمی به اسرائیل زدند و امروز اسرائیل در شوکی قرار گرفته که نمی‌داند جواب این سیلی‌ها را چگونه بدهد و قطعاً نمی‌تواند از طریق نظامی اقدام کند.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود دشمن از چند طریق ورود کند که یکی از آن‌ها فرهنگی و حجاب در تابستان است لذا مردم و مسئولان امر باید آگاه باشند که دشمن از طریق حجاب و عفت‌ها ما را مورد هدف قرار ندهند.

امام جمعه سمیرم تصریح کرد: اسرائیل وقتی سیلی خورده است به مسئله بعدی یعنی آبرو خواهد پرداخت و مثل اتفاقاتی که در افغانستان، ارمنستان، پاکستان، ترکیه و عراق افتاده است حوالی کشور ما را طوری رقم می‌زند که به مشکل اجتماعی در درون جامعه اسلامی تبدیل کند.

وی عنوان کرد: در زاینده‌رود اصفهان سال‌ها قبل نشانه آن را دیدیم که مردم و مؤمنان را به جان هم انداختند و چون از بیرون نمی‌تواند حمله کند از طریق آب اقدام می‌کند.

حجت‌الاسلام دیانی اضافه کرد: مسئله آب مسئله راحتی نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت دشمن برای آن برنامه دارد و چهارمحال و بختیاری را به جان اصفهان، خوزستان را به جان لرستان، لرستان را به جان اصفهان می‌اندازد؛ در حالی که کل آب مورد نیاز اصفهان در همه زمینه‌ها ۸۶۰ میلیون متر مکعب است و این در حالی است که سه میلیارد متر مکعب آب شیرین از طریق اهواز به دریا می‌ریزد.

وی خاطرنشان کرد: آب طرح ملی است و دست من و شما نیست اما دشمن ما را به جان هم می‌اندازد؛ باید حق‌آبه کشاورزان داده شود و طرح انتقال آب اجرا شود.

امام جمعه سمیرم در پایان با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات تأکید کرد: دو کاندید از طریق مر قانونی اقدام کنند تا بعد از انتخابات حواشی نداشته باشیم و از مردم خواست همانطور که در مرحله اول افتخار آفریدند و بیشترین میزان مشارکت را داشتند در این مرحله نیز با حضور پرشور خود در انتخابات شرکت کنند.

کد خبر 750336

دیگر خبرها

  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟