Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا نخستین شناسنامه فرزند مادر ایرانی در خوزستان، برای فاطمه، دختر هشت ساله یک زن اهل رامهرمز، روز شنبه در مراسمی نمادین در سالن اجتماعات استانداری خوزستان تحویل داده شد.

استاندار خوزستان در مراسم تحویل نخستین شناسنامه فرزند مادر ایرانی، گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ فرزند مادرایرانی در خوزستان زندگی می کنند که تا کنون ۵۲۴ پرونده برای آنها تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا شریعتی افزود: پرونده دیگر متقاضیان شناسنامه به تدریج تشکیل و صادر می‌شود تا این افراد بتوانند از مزایای شهروند ایرانی بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: این اقدام در راستای قانون مصوب سال ۱۳۹۸ برای صدور شناسنامه و هویت دادن به فرزندان حاصل از ازدواج مادر ایرانی و پدر خارجی است.

شریعتی این قانون را در راستای حمایت از زنان و مادران ایرانی و خانواده‌های آنها دانست و گفت: نداشتن هویت برای فرزندان مادران ایرانی که پدر خارجی دارند، مساله ساز بوده و  تحصیل آنها را  سخت کرده بود اما  در حال حاضر با دستورالعمل‌های شرعی و فقهی و سپس مصوبه قانونی، شرایطی فراهم شد که این کودکان از مزایای  شهروند ایرانی بهره مند شوند.

وی همچنین از دست‌اندرکاران تحقق این قانون در دولت و قوه قضاییه تقدیر کرد و افزود: این قانون باعث شده است فرزندان زنان ایرانی نیز حق استفاده از حقوق شهروندی داشته باشند که زمینه‌ای برای استفاده از ظرفیت این فرزندان برای پیشرفت و آبادانی کشور به شمار می‌آید.

تقاضای بیش از یک هزار مادرایرانی در خوزستان

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان همچنین در این مراسم گفت: یک هزار و ۱۸ مادر ایرانی در خوزستان دارای همسر غیرایرانی و متقاضی صدور شناسنامه برای فرزندان خود هستند.

ولی‌الله حیاتی افزود: خوزستان جزو اولین استان‌هایی است که شناسنامه فرزند مادرایرانی را صادر کرده و موفق شده که این طرح را با موفقیت به اجرا درآورد.

حجت‌الاسلام سید جواد حسن‌زاده معاون دادگستری خوزستان نیز با اشاره به تفکیک و استقلال قوا، گفت: اجرای قانون صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج مادر ایرانی و پدر غیرایرانی، الگوی خوبی از تعامل بین قوا و بین دستگاه‌های اجرایی و قضایی است.

موانع آموزش مجازی فرزندان مادر ایرانی

فرجی مادر فاطمه، که نخستین شناسنامه فرزند مادرایرانی را دریافت کرده، از اهالی رامهرمز است و از سال ۱۳۷۰ با مردی تبعه افغانستان ازدواج کرده و تمام این مدت در رامهرمز ساکن بوده است.

وی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: فاطمه تنها فرزندم است که در کلاس سوم دبستان تحصیل می‌کند.

فرجی با اشاره به مشکلات فرزندش به دلیل نداشتن شناسنامه، اظهار داشت: نداشتن شناسنامه مشکلات بسیاری برای دخترم بوجود می‌آورد زیرا برای کوچکترین کارها، حتی ثبت نام در کلاس ژیمناستیک، نیاز به شناسنامه داشت.

وی درباره نحوه تحصیل فرزندش در سال‌های گذشته، توضیح داد: برای ثبت نام فاطمه در مدرسه باید به اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در اهواز مراجعه و  برای یکی از مدارس معرفی‌نامه دریافت می‌کردیم.

فرجی شیوع ویروس کرونا و آموزش مجازی را از مشکلات این دوره دانست و گفت: با جایگزین شدن آموزش مجازی و استفاده از برنامه شاد، مشکلات بیشتر شد، زیرا دخترم به دلیل نداشتن شناسنامه و کارت ملی، نامش ثبت نشده بود و امکان استفاده از برنامه شاد را نداشت، که در این مدت مسئولان مدرسه برای ادامه تحصیل فاطمه همکاری کردند.

بر اساس این گزارش، نخستین شناسنامه فرزند حاصل ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی، ۲۴ آبان ماه صادر شد. قانون تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی ۱۵ مهر ماه از سوی مجلس شورای اسلامی به دولت ابلاغ شده است.

برچسب‌ها سازمان ثبت احوال كشور استانداری خوزستان رامهرمز اداره کل ثبت احوال خوزستان خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ثبت احوال كشور استانداری خوزستان رامهرمز سازمان ثبت احوال كشور استانداری خوزستان رامهرمز خوزستان اخبار کنکور ایرانی در خوزستان مادر ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال

گفته می شود استقلال با پسوند خلیج فارس حیات تازه خود را در فوتبال ایران ادامه خواهد داد. این تیم در طول تاریخ چند بار ولو به مدت کوتاهی تغییر نام داده است.

به گزارش طرفداری، حیات باشگاه ورزشی استقلال با نام دوچرخه سواران آغاز شد. دوچرخه سواران موجودیت خود را از علاقه موسسش به ورزش دوچرخه سواری گرفته بود.

دوچرخه سواران در سال 1328 با تیم فوتبال سرباز تهران ادغام شد و ستاره های دو تیم در یک باشگاه گرد هم آمده و نام باشگاه تاج تهران را به خود گرفتند. تاج تهران بعد از انقلاب در معرض انحلال بود. قرار شد بازیکنان این تیم در یک مجموعه انقلابی ادامه فعالیت دهند و با نام آزادی بار دیگر فعالیت کنند. در سال 1358 به پیشنهاد عنایت الله آتشی نام تیم از آزادی به استقلال تغییر یافت و این تیم سالها با این نام در فوتبال کشورمان به فعالیت پرداخت. در سال 1403 بعد از مشکلات مربوط به مالکیت مشترک 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس، مجموعه استقلال تهران به هلدینگ خلیج فارس واگذار شد و مقرر شد این مجموعه با نام تیم استقلال خلیج فارس در مسابقات مختلف شرکت کند.

به نظر می رسد از این به بعد، با نام استقلال خلیج فارس، تیم آبی پوش پایتخت را خطاب قرار خواهیم داد. نام لیگ برتر ایران هم لیگ خلیج فارس است و از جهت همنامی استقلال با نام لیگ فوتبال ایران ممکن است در گویش های اهل فوتبال تداخل و اشکال به وجود آید.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • آسمانی شدن مادر شهید آسوده در دزفول
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم
  • رونمایی از نماد جام جهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۵ سیشل
  • آسمانی شدن مادر شهیدان دزفولی در اندیمشک
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • شانس بالای رم برای خرید آزمون؛ رونمایی از ۲ مشتری دیگر ستاره ایرانی
  • مادر شهید اسحق مددی، به دیدار فرزند شهیدش شتافت
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود